Nl - Fr - Eng – Deu….

zaterdag 1 maart 2025

Slagers-Traiteursschool GO! Diksmuide… wij maken je dromen waar! Info & inschrijvingen

Heb jij een passie voor slagerij, vleeswaren, traiteur ?... Wij maken je dromen waar! 







Wil je al eens kennismaken met de studierichting SLAGERIJ - TRAITEUR in het Atheneum – ‘Slagers-Traiteursschool GO!’ Diksmuide? Boek een (vrijblijvende) afspraak! 

Inschrijvingen

Inschrijvingen in de loop van het schooljaar zijn mogelijk op schooldagen van 8 tot 17u (woensdag van 8u tot 12u).

Inschrijvingen tijdens de vakantie (enkel campus Kaaskerkestraat) kunnen in de eerste week van juli of tijdens de laatste twee weken van augustus. We zijn er voor u doorlopend van 09.00 – 16.00u (op woensdagen tot 12u). Laatavondopening dinsdag 2 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur. 
Als het u niet lukt om naar school te komen voor een inschrijving kunt u gebruik maken van onze service inschrijvingen@home, dan komen wij naar u toe.
Vul ons inschrijvingsformulier in of stuur ons een e-mail met de melding dat u uw zoon/dochter wilt laten inschrijven.
Wij nemen dan contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken voor de inschrijving.

Wanneer?

Elke schooldag:
8 tot 17u (woensdag: 8 tot 12u)

Tijdens vakanties:
De eerste week van juli.
De laatste twee weken van augustus.
Telkens van 9 tot 16u.

Waar?

Campus Kaaskerkestraat
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
tel. 051-51 92 51

Bijkomende info 



Neem een kijkje!... ÉÉN van de REALISATIES van de AFDELING SLAGERIJ-TRAITEUR '18e Festival van het Varkentje 2025' (klik hier)














Of kies voor....

 

Volwassenenonderwijs SLAGERSOPLEIDINGEN & TRAITEURSPECIALITEITEN

Info (klik hier)


***************************************************************

Bijkomende info....

Slagerijtechnieken - Dubbele finaliteit of arbeidsmarkt. Uniek in de streek!


Interesse in één van onze studierichtingen?

Heb jij een passie voor slagerij, vleeswaren, fijnkost en traiteur? ... wij maken je dromen waar !

Altijd al jouw eigen salami willen maken? Geïnteresseerd in de beste manier om een ham te roken? Hoe maak je de perfecte paté? Of heb je meer interesse in het verkopen van vleeswaren? Dit alles en meer leer je in onze afdeling slagerij, de referentie voor alles met vleeswaren in België.

Interesse? 

Gelieve een afspraak te maken op het nummer 051/51.92.51. (Wacht niet te lang, zo kunnen tijdig alle boeken worden besteld!)

Info: Voor alle afdelingen !


Slagers-traiteursschool dagonderwijs (TSO - BSO) met internaat
Volwassenenonderwijs CVO Cervo-GO & VDAB  
Kaaskerkestraat 22
8600 – Diksmuide

051 51 92 51


Uniek in Vlaanderen



KIES VOOR OPLEIDING SLAGERIJ EN VLEESWAREN & FIJNKOST EN TRAITEUR


·                 >  leer alles over slagerij, vleeswaren, fijnkost en traiteur

·                 > professionals als vakleraars

·                 > volledig vernieuwd met moderne snijmachines,         koelinstallaties, keukens voor bereidingen, traiteur-  accommodatie, ... EEG uitsnijderij

·                 > reality-slagerij als oefen-omgeving, didactische winkel…

·                 >   stages bij gerenommeerde bedrijven en traiteurs vanaf het vijfde leerjaar

·                 > te volgen op zowel TSO als BSO onderwijsniveau

·                 >  te volgen in dag- en avondonderwijs, in secundair- en  volwassenenonderwijs

·          >  mogelijkheid tot specialisatie traiteur

·         >  60 jaar ambachtelijke ervaring!

·           > verblijf in internaat is tijdens de week mogelijk

·          >  winnaar op diverse competities in binnen- en buitenland

·           > ….



Heb je ambities om slager-traiteur te worden of ben je op zoek naar een andere studierichting… neem gerust contact op!

Info: Voor alle afdelingen !


Slagers-traiteursschool dagonderwijs (TSO - BSO) met internaat
Volwassenenonderwijs CVO Cervo-GO & VDAB  
Kaaskerkestraat 22
8600 – Diksmuide

051 51 92 51



Redactie: Bertrand Vande Ginste - https://sites.google.com/site/foodconsultplus/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten