De 2 junior slagers van de Slagers-traiteursschool
GO! Diksmuide, Kyanté Seys uit Merkem
en Valmont Willemyns uit Kemmel gaven
een prachtige gourmet-demo op de MEAT EXPO vakbeurs te Kortrijk.
Alle Belgische slagerijscholen uit het dagonderwijs vaardigen
2 leerlingen af waarbij ze binnen een bepaald tijdsbestek een opgelegde
discipline moesten uitvoeren. Iedere deelnemer kreeg eenzelfde startpakket en
moest volgens eigen creativiteit een unieke gourmetschotel bereiden en presenteren.
Film
Deze demo werd mogelijk gemaakt door het team van 'De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België' en
de vele sponsors.
Onze
benjamins Kyanté en Valmont, lieten zich van hun beste kant
zien met hun nieuwste creaties voor het grote publiek en waren
bijzonder fier met hun prijs. De leerlingen
hadden op voorhand goed geoefend met hun vakleraar coach Vincent
Bulcke en
voerden de opdracht feilloos uit.
Foto: v.l.n.r. leerling Kyanté Seys - Norbert Van Speybroek, projectleider - Yvan Claeys, nationaal voorzitter Belgische Beenhouwersbond - leerling Valmont Willemyns.
Foto: v.l.n.r. Etienne De Vleminck, juryvoorzitter Eurobeef - leerling Valmont Willemyns - Yvan Claeys, nationaal voorzitter Belgische Beenhouwersbond - leerling Kyanté Seys - Vincent Bulcke, vakleraar coach
>>> Fotoalbum
(klik hier)
Proficiat!
Redactie, foto, film: Bertrand Vande Ginste – info https://sites.google.com/site/foodconsultplus/home
Bravo... proficiat Kyanté en Valmont voor jullie prestatie... TOP !
BeantwoordenVerwijderen