Nl - Fr - Eng – Deu….

zaterdag 2 oktober 2021

Youngsters van de Slagers-traiteursschool GO! Diksmuide gaven gourmet-demo op MEAT EXPO te Kortrijk

De 2 junior slagers van de Slagers-traiteursschool GO! DiksmuideKyanté Seys uit Merkem en Valmont Willemyns uit Kemmel gaven een prachtige gourmet-demo op de MEAT EXPO vakbeurs te Kortrijk.
Alle Belgische slagerijscholen uit het dagonderwijs vaardigen 2 leerlingen af waarbij ze binnen een bepaald tijdsbestek een opgelegde discipline moesten uitvoeren. Iedere deelnemer kreeg eenzelfde startpakket en moest volgens eigen creativiteit een unieke gourmetschotel bereiden en presenteren.
Film

Deze demo werd mogelijk gemaakt door het team van 'De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België' en de vele sponsors.
Onze benjamins Kyanté en Valmont, lieten zich van hun beste kant zien met hun nieuwste creaties voor het grote publiek en waren bijzonder fier met hun prijs. De leerlingen hadden op voorhand goed geoefend met hun vakleraar coach Vincent Bulcke en voerden de opdracht feilloos uit.

Foto: v.l.n.r. leerling Kyanté Seys - Norbert Van Speybroek, projectleider - Yvan Claeys, nationaal voorzitter Belgische Beenhouwersbond - leerling Valmont Willemyns.
>>> Fotoalbum (klik hier)

Foto: v.l.n.r. Etienne De Vleminck, juryvoorzitter Eurobeef - leerling Valmont Willemyns - Yvan Claeys, nationaal voorzitter Belgische Beenhouwersbond - leerling Kyanté Seys - Vincent Bulcke, vakleraar coach

>>> Fotoalbum (klik hier)

Proficiat! 

Redactie, foto, film: Bertrand Vande Ginste – info https://sites.google.com/site/foodconsultplus/home

 
 

 

1 opmerking: