Nl - Fr - Eng – Deu….

zaterdag 24 maart 2018

Slagers-traiteursschool Diksmuide behaalde zilver met fijne wortelsmeerpastei tijdens de ‘Tavola’ vakbeurs


Leerling Colin Decleyre van de Slagers-traiteursschool Diksmuide behaalde zilver met een fijne wortelsmeerpastei op de ‘Paté Concours voor de paté creators of the future’ tijdens de internationale vakbeurs ‘Tavola 2018’ -  Kortrijk Xpo. Organisator ‘De Beauvoorder’ wou in de eerste plaats de creativiteit en het vakmanschap van aankomend talent aanmoedigen. Uit de 24 ingezonden creaties en na een strenge selectie behaalde Colin Decleyre de welverdiende 2e  plaats. Tijdens deze vakbeurs werden de vijf overgebleven laureaten op de stand van ‘De Beauvoorder’ een tweede maal gejureerd. De vakjury met de bekende TV-koks Sofie Dumont en Wim Ballieu alsook topslager Hendrik Dierendonck, Hugo, Mia Pyfferoen en Bart Martens konden de pastei van Colin Decleyre best appreciëren. ‘De Beauvoorder’ zal in het najaar de ‘wortelsmeerpastei’ op de markt brengen.
Colin Decleyre en vakleraar-coach Jerry Vandemoortele waren bijzonder tevreden met het behaalde resultaat. “Innovatieve en een trendy vleeswarenconcept was onze uitgangsvisie, met de wortelsmeerpastei als beste resultaat naar smaak, textuur, originaliteit  en uitzicht”,  zegt vakleraar Jerry Vandemoortele. Vakleraar-coach Jerry Vandemoortele behaalde met zijn leerlingen in het verleden verschillende eerste plaatsen op vakwedstrijden o.a. de Eurobeef Junior Cup…
 >>> Fotoalbum (klik hier)


Proficiat!
Redactie: Bertrand Vande Ginste // https://sites.google.com/site/foodconsultplus/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten