Leerling
Colin Decleyre van de Slagers-traiteursschool Diksmuide behaalde zilver met een
fijne wortelsmeerpastei op de ‘Paté Concours voor de paté creators of the
future’ tijdens de internationale vakbeurs ‘Tavola 2018’ - Kortrijk Xpo. Organisator ‘De Beauvoorder’ wou
in de eerste plaats de creativiteit en het vakmanschap van aankomend talent
aanmoedigen. Uit de 24 ingezonden creaties en na een strenge selectie behaalde Colin
Decleyre de welverdiende 2e plaats. Tijdens deze vakbeurs werden de vijf
overgebleven laureaten op de stand van ‘De Beauvoorder’ een tweede maal gejureerd. De vakjury met de bekende TV-koks Sofie Dumont en
Wim Ballieu alsook topslager Hendrik Dierendonck, Hugo, Mia Pyfferoen en Bart
Martens konden de pastei van Colin Decleyre best appreciëren. ‘De Beauvoorder’ zal
in het najaar de ‘wortelsmeerpastei’ op de markt brengen.
Colin Decleyre en vakleraar-coach Jerry Vandemoortele waren bijzonder tevreden met het behaalde resultaat. “Innovatieve en een trendy vleeswarenconcept was onze uitgangsvisie, met de wortelsmeerpastei als beste resultaat naar smaak, textuur, originaliteit en uitzicht”, zegt vakleraar Jerry Vandemoortele. Vakleraar-coach Jerry Vandemoortele behaalde met zijn leerlingen in het verleden verschillende eerste plaatsen op vakwedstrijden o.a. de Eurobeef Junior Cup…
>>> Fotoalbum (klik hier)
Colin Decleyre en vakleraar-coach Jerry Vandemoortele waren bijzonder tevreden met het behaalde resultaat. “Innovatieve en een trendy vleeswarenconcept was onze uitgangsvisie, met de wortelsmeerpastei als beste resultaat naar smaak, textuur, originaliteit en uitzicht”, zegt vakleraar Jerry Vandemoortele. Vakleraar-coach Jerry Vandemoortele behaalde met zijn leerlingen in het verleden verschillende eerste plaatsen op vakwedstrijden o.a. de Eurobeef Junior Cup…
>>> Fotoalbum (klik hier)
Redactie: Bertrand
Vande Ginste // https://sites.google.com/site/foodconsultplus/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten