Nl - Fr - Eng – Deu….

donderdag 12 april 2018

UITNODIGING - Avond van de Slager - 24 april 2018




UITNODIGING - Avond van de Slager - 24 april 2018

Schrijf nu gratis in!

Avond van de Slager 2018 - KOM & ONTDEK
Zes recepten voor nieuwe verrassende producten liggen klaar om tot leven te komen in de West-Vlaamse slagerijen. Ze zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de  Slagersbond, 100% West-Vlaams en de drie slagerijscholen Syntra West, het Technisch Atheneum Diksmuide en Ter Groene Poorte. Een gouden combinatie van kwaliteitsvolle ingrediĆ«nten en vakmanschap die enkel overheerlijke en innovatieve eindproducten kan opleveren.

Met gepaste trots zullen de leerlingen en leerkrachten die maandenlang hebben gesleuteld aan de recepten hun vernieuwende producten aan u voorstellen op de derde Avond van de West-Vlaamse slager. 

Ontdek en proef de zes creaties op 24 april 2018 om 19u30 in het Huis van de Voeding in Roeselare
adres:

Huis van de Voeding
Spanjestraat 141
8800 Roeselare

Programma
19:30 - Ontvangst
19:45 - Verwelkoming door Ivan Claeys en Stephanie Van Lancker
20:00 - Voorstelling van de zes innoverende slagersproducten
20:45 - Slotwoord door Dhr. Jean de Bethune, gedeputeerde voor economie provincie West-Vlaanderen
21:00 - Netwerkreceptie met de nieuwe producten
22:30 - Einde 
Kom & ontdek
Reserveer alvast de Avond van de Slager 2018 (24 APRIL 2018) in uw agenda en kom de zes nieuwe producten voor uw slagerij ontdekken en proeven in het Huis van de Voeding in Roeselare. Schrijf u gratis in via onderstaand formulier, de avond zelf ontvangt u de zes innovatieve recepten.
Schrijf gratis in (klik hier)
Redactie: Bertrand Vande Ginste // https://sites.google.com/site/foodconsultplus/

1 opmerking:

  1. Vakleraar-coach Jerry Vandemoortele en leerlingen van de Slagers-traiteursschool Diksmuide zullen samen met de andere Vlaamse slagersscholen, innoverende en nieuwe vleesbereidingen (recepten) voorstellen… Schrijf nu in! http://www.100procentwest-vlaams.be/avond-slagers

    BeantwoordenVerwijderen