Nl - Fr - Eng – Deu….

woensdag 25 september 2019

Youngsters van de Slagers-traiteursschool Diksmuide gaven gourmet-demo op Bibac Plus te Antwerpen

De 2 junior slagers van de Slagers-traiteursschool DiksmuideArthur Blockeel uit Leernes (Wallonië) en Emiel Demolder uit Beveren-aan-den-Yzer gaven een prachtige gourmet-demo op de BIBAC PLUS vakbeurs te Antwerpen.

Foto: v.l.n.r. Norbert Van Speybroek, projectleider - Emiel Demolder uit Beveren-aan-den-Yzer, Edwin Ballière, vakleraar coach - Arthur Blockeel uit Leernes (Wallonië)Filip Vercruysse, nationaal secretaris Belgische Beenhouwersbond - Yvan Claeys - nationaal voorzitter Belgische Beenhouwersbond.

>>> Fotoalbum (klik hier)


>>> Fotoalbum (klik hier)

Film


Alle Belgische slagerijscholen uit het dagonderwijs vaardigen 2 leerlingen af waarbij ze binnen een bepaald tijdsbestek een opgelegde discipline moesten uitvoeren. Iedere deelnemer kreeg eenzelfde startpakket en moest volgens eigen creativiteit een unieke gourmetschotel bereiden en presenteren.

Deze demo werd mogelijk gemaakt door het team van 'De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België' en de vele sponsors. 
>>> Fotoalbum (klik hier)

Onze benjamins Arthur en Emiel, lieten zich van hun beste kant zien met hun nieuwste creaties voor het grote publiek en waren bijzonder fier met hun prijs. De leerlingen hadden op voorhand goed geoefend met hun vakleraar coach Edwin Ballière en voerden de opdracht feilloos uit.


Proficiat! 
Redactie, foto, film: Bertrand Vande Ginste – info https://sites.google.com/site/foodconsultplus/home

1 opmerking: