Nl - Fr - Eng – Deu….

woensdag 9 oktober 2019

Ham-pronkstuk in de kijker op Bibac Plus te Antwerpen



>>> Fotoalbum (klik hier)

Tijdens de vakbeurs Bibac Plus te Antwerpen stelde vakleraar Jerry Vandemoortele van de 
Slagers-traiteursschool - Diksmuide samen met zijn leerlingen van het 6e slagerij en vleeswarenbereiding een bijzonder pronkstuk voor. Een Polderham kreeg voor het zouten, drogen, roken en rijpen een speciale vleessnit. De Polderham werd ten toongesteld in één van de kijkkasten die ‘De Belgische Beenhouwersbond’ ter beschikking stelde van de deelnemende scholen. Proficiat!


>>> Fotoalbum (klik hier)



Een inspiratie-ideetje om in je winkel toe te passen… om een specialiteit, nieuw product te promoten en onder de aandacht van je klanten te brengen. Voorzie de nodige info, recepten… bij de kijkkast. Dergelijk kijkkasten zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Op de makt zijn er ronde, vierkante… koelvitrines, voorzien van geventileerde koeling, LED verlichting, automatische ontdooiing, digitale temperatuurinstelling, evt. met rondraaiende bodem… Kortom alles voor een optimale presentatie van gekoelde producten … conform de HACCP-normen.




Redactie: Bertrand Vande Ginste - https://sites.google.com/site/foodconsultplus/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten