Gault Millau bekroont ‘Barisdam Bistro’ van Pieter Puype uit Werken
De nieuwe ‘Bistro Barisdam’ uit Werken is voor het eerst opgenomen in de culinaire Gault Millau gids en krijgt een score van 12/20. Een mooie duw in de rug voor Pieter Puype (°1991), oud-leerling van de Slagers-traiteursschool – Diksmuide en Virginie Maertens.
Naar jaarlijkse gewoonte werd eind december de negentiende editie van de Gault&Millau Gids voorgesteld, in virtuele vorm weliswaar. Maar liefst 1.375 restaurants werden dit jaar beoordeeld, waarvan 135 nieuwkomers.
De West-Vlaamse
gastronomie hield in de coronacrisis goed stand. Er staan 187 West-Vlaamse
restaurants Gault&Millau gids in vermeld en zelfs 24 nieuwkomers.
"Het afgelopen jaar werden de anonieme
inspecteurs van de gids aangenaam verrast door de veerkracht van de
restaurateurs en de kwaliteit in het bord," zegt Gault &
Millau zelf.
Barisdam Bistro
Werkenstraat 82
8610 Werken
051 433 771
info@barisdam.be
www.barisdam.be
Proficiat… jullie mogen supertrots
zijn met jullie vermelding in de Gault
Millau gids!
Gerelateerde persartikel:
Pieter & Virginie openen na jaar
verbouwen ‘Barisdam Bistro’ (klik hier)
Redactie: Bertrand Vande Ginste - https://sites.google.com/site/foodconsultplus/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten